Εξωτερικές Εργασίες

Παροχή Υπηρεσιών Εξωτερικών Εργασιών για την Επιχείρησή σας

Μέλημα μας είναι να αφοσιωθείτε στην εργασίας σας μη έχοντας κανένα άγχος για εξωτερικές εργασίες που εμείς μπορούμε εξολοκλήρου να αναλάβουμε.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορά των τιμολογίων σας έτσι ώστε να ενημερώσουμε τα βιβλία σας και σας τα επιστρέφουμε στην επιχείρηση σας μαζί με κάθε απαραίτητο έγγραφο όπως το έντυπο ΦΠΑ, τα εκτυπωμένα βιβλία σας,την ανάλυση των κερδοζημιών σας με εκτυπωμένο χαρτί που αναλύει το λογιστικό σας αποτέλεσμα,κτλ.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε σε εσάς κάθε είδους εντύπου μισθοδοσίας σε έγχαρτη μορφή για προσλήψεις, αποχωρήσεις, απολύσεις κτλ όταν δεν έχετε τη δυνατότητα να σας τα στείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή δηλαδή μέσω email.

Εκδίδουμε ασφαλιστική και Φορολογική ενημερότητα.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υποχρέωση σας στις δημόσιες υπηρεσίες με μια απλή εξουσιοδότηση σας.

Φορολογικές δηλώσεις
Ζητήστε Δωρεάν Τηλεφωνική Ενημέρωση

Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο στην Αθήνα απο το 1985. 
Η πορεία του λογιστικού μας γραφείου στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 35 έτη. Μέσα στην πολυετή μας εμπειρία καταφέραμε να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Με εμάς μεγαλώνετε σαν επιχείρηση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Όλοι οι σύμβουλοι μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων και κατά βάση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας εντρυφήσει σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους πείρα  και τη διαρκής εκπαίδευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική σας επιχειρηματικής ανόδου, επιτυχίας και κατ’επέκταση κερδοφορίας.

Με την πιστοποίηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

oikonomiko-epimelitirio-ellados-apoluta-adikos-o-upologismos-tokon-me-to-mina
Οικονομικo Επιμελητριο Ελλαδας

2019 – 2020

Αφοσιωθείτε στην Δουλειά Οικογένεια Ζωή σας

Και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες λογιστικές διαδικασίες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε Έκπτωση 10% σε όλες της υπηρεσίες μας μόνο για αυτόν τον μήνα!

Μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν με μετρήσιμα αποτελέσματα

Επιχειρήσεις
0
Ιδιώτες
0
Xρόνια εμπειρίας
0
Eξειδικευμένοι σύμβουλοι
0