Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Παροχή Φοροτεχνικών Υπηρεσιών για την επιχείρησή σας

Το λογιστικό μας γραφείο προσφέρει ολοκληρωμένες φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες για κάθε επιχείρηση. Με 18 μελή ομάδα άρτια καταρτισμένων φοροτεχνικών Α’τάξης διαχειριζόμαστε την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και με ειδικούς αριθμοδείκτες αναλύουμε την βιωσιμότητα και σας συμβουλεύουμε για το επιχειρηματικό σας σχέδιο.

Σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.) ή τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π.).

Φορολογία εισοδήματος εταιρειών δηλαδή νομικών προσώπων και ατομικών επιχειρήσεων.

Προσδιορισμός του ΦΠΑ με συνεχόμενα controls πριν προκύψει το τελικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να είστε να είστε συνεχώς ενήμεροι.

Προσδιορισμός του λογιστικού αποτελέσματος σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να έχετε διαρκώς μια πλήρη εικόνα της χρηματοοικονομικής κατάστασης της επιχείρησης σας.

Φορολογία κληρονομιάς και δωρεών.

Φορολογία ακινήτων.

Διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας με τα πιο επίκαιρα σεμινάρια έτσι ώστε με γνώμονα τη γνώση μας να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τα οφέλη από αλλαγές και τροποποιήσεις νόμων των φορολογικών νομοσχεδίων.

Σας εκπροσωπούμε αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως υπηρεσία στην Εφορία και σας στηρίζουμε άμεσα σε τυχόν ελέγχους που μπορούν σας παρουσιαστούν καθόλη την επιχειρηματική σας πορεία έχοντας μεγάλη και πολυετή εμπειρία σε δεκάδες περιπτώσεις που μας έχουν τύχει.

Σχεδιασμός του επιχειρηματικού σας πλάνου και καθοδήγηση με στόχο την οικονομική ανάπτυξη σας και την επιτυχία,την κερδοφορία και εδραίωση σας στην αγορά. Μια αγορά άκρως και εκθετικά μεταβαλλόμενη μέρα με την μέρα,που λόγω της απαιτητικότητας, πολυπλοκότητας και των καθημερινών αλλαγών χρειάζεται να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά για την επιχείρηση σας.

Λογιστικό γραφείο Αθήνα - Λογιστικές υπηρεσίες - Μισθοδοσία - Συμβουλές ανάπτυξης επιχειρηματικού σχεδίου
Ζητήστε Δωρεάν Τηλεφωνική Ενημέρωση

Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο στην Αθήνα απο το 1985. 
Η πορεία του λογιστικού μας γραφείου στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 35 έτη. Μέσα στην πολυετή μας εμπειρία καταφέραμε να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Με εμάς μεγαλώνετε σαν επιχείρηση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Όλοι οι σύμβουλοι μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων και κατά βάση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας εντρυφήσει σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους πείρα  και τη διαρκής εκπαίδευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική σας επιχειρηματικής ανόδου, επιτυχίας και κατ’επέκταση κερδοφορίας.

Με την πιστοποίηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

oikonomiko-epimelitirio-ellados-apoluta-adikos-o-upologismos-tokon-me-to-mina
Οικονομικo Επιμελητριο Ελλαδας

2019 – 2020

Αφοσιωθείτε στην Δουλειά Οικογένεια Ζωή σας

Και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες λογιστικές διαδικασίες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε Έκπτωση 20% σε όλες της υπηρεσίες μας μόνο για αυτόν τον μήνα!

Μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν με μετρήσιμα αποτελέσματα

Επιχειρήσεις
0
Ιδιώτες
0
Xρόνια εμπειρίας
0
Eξειδικευμένοι σύμβουλοι
0

Αναζητάτε Φοροτεχνικές υπηρεσίες για την επιχείρησή σας;