Λογιστικές Υπηρεσίες

Λογιστικές Υπηρεσίες για την επιχείρησή σας

Το λογιστικό μας γραφείο προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς,  με γνώμονα τη χρηματοοικονομική ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησης σας.

Συνεχής ενημέρωση για την πορεία και τα αποτελέσματα της επιχείρησης σας με τα πλέον σύγχρονα προγράμματα που διαθέτουμε.

Ενημέρωση και παρακολούθηση του εκάστοτε φορολογικού πλαισίου σε συνεργασία με το νομικό τμήμα μας που πιστοποιεί τις υπηρεσίες μας καθώς οι νόμοι διαρκώς μεταβάλλονται και τροποποιούνται.

Υπηρεσίες τήρησης απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων με Ε.Λ.Π. ή Δ.Λ.Π.

Σύνταξη οικονομικών καταστάσεων (Κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, Ισολογισμοί, Καταστάσεις ταμειακών ροών, Ενοποιημένες Λογιστικές Καταστάσεις)

Φέρνουμε εις πέρας την εργασία που θα μας ζητηθεί από εσάς για την Εφορία, τον ΕΦΚΑ, το ΓΕΜΗ, τα Επιμελητήρια.

Γινόμαστε φορολογικοί εκπρόσωποι σας και διεκπεραιώνουμε πάσης φύσεως φορολογικό σας ζήτημα στη Δ.Ο.Υ. Εξωτερικού.

Ζητήστε Δωρεάν Τηλεφωνική Ενημέρωση

Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο στην Αθήνα απο το 1985. 
Η πορεία του λογιστικού μας γραφείου στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 35 έτη. Μέσα στην πολυετή μας εμπειρία καταφέραμε να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Με εμάς μεγαλώνετε σαν επιχείρηση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Όλοι οι σύμβουλοι μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων και κατά βάση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας εντρυφήσει σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους πείρα  και τη διαρκής εκπαίδευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική σας επιχειρηματικής ανόδου, επιτυχίας και κατ’επέκταση κερδοφορίας.

Με την πιστοποίηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

oikonomiko-epimelitirio-ellados-apoluta-adikos-o-upologismos-tokon-me-to-mina
Οικονομικo Επιμελητριο Ελλαδας

2019 – 2020

Αφοσιωθείτε στην Δουλειά Οικογένεια Ζωή σας

Και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες λογιστικές διαδικασίες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε Έκπτωση 20% σε όλες της υπηρεσίες μας μόνο για αυτόν τον μήνα!

Μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν με μετρήσιμα αποτελέσματα

Επιχειρήσεις
0
Ιδιώτες
0
Xρόνια εμπειρίας
0
Eξειδικευμένοι σύμβουλοι
0

Αναζητάτε Λογιστικές Υπηρεσίες για την επιχείρησή σας;