Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την επιχείρηση σας

Με ένα σύνολο ειδικών αριθμοδεικτών στοχεύουμε στην ανάλυση του επιχειρηματικού σας σχεδίου(business plan) και στους τρόπους που θα πετύχετε την μέγιστη ανάπτυξη και κερδοφορία καθώς διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους συμβούλους της αγοράς με την πιστοποίηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Άμεση ενημέρωση για τις νέες αλλαγές που φέρνει το εκάστοτε φορολογικό νομοσχέδιο και η εργατική νομοθεσία.Εκτενής ανάλυση των σημείων που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Προϋπολογισμός για το κάθε επιχειρηματικό σχέδιο σας για να γνωρίζεται από πριν και πάντοτε συμφωνα τις ανάγκες της αγοράς το ποσό θα σας κοστίσει συγκρίνοντας κάθε εναλλακτική.

Ανάπτυξη της χρηματοοικονομικής σας στρατηγικής έτσι ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

Έρευνα για κάθε νέα υπηρεσία ή προϊόν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά που θα μπορούσε να σας κάνει πρωτοπόρους επιχειρηματικά.

Ζητήστε Δωρεάν Τηλεφωνική Ενημέρωση

Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο στην Αθήνα απο το 1985. 
Η πορεία του λογιστικού μας γραφείου στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 35 έτη. Μέσα στην πολυετή μας εμπειρία καταφέραμε να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Με εμάς μεγαλώνετε σαν επιχείρηση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Όλοι οι σύμβουλοι μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων και κατά βάση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας εντρυφήσει σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους πείρα  και τη διαρκής εκπαίδευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική σας επιχειρηματικής ανόδου, επιτυχίας και κατ’επέκταση κερδοφορίας.

Με την πιστοποίηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

oikonomiko-epimelitirio-ellados-apoluta-adikos-o-upologismos-tokon-me-to-mina
Οικονομικo Επιμελητριο Ελλαδας

2019 – 2020

Αφοσιωθείτε στην Δουλειά Οικογένεια Ζωή σας

Και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες λογιστικές διαδικασίες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε Έκπτωση 20% σε όλες της υπηρεσίες μας μόνο για αυτόν τον μήνα!

Μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν με μετρήσιμα αποτελέσματα

Επιχειρήσεις
0
Ιδιώτες
0
Xρόνια εμπειρίας
0
Eξειδικευμένοι σύμβουλοι
0