Υπηρεσίες Εργατικών - Μισθοδοσίας

Παροχή Υπηρεσιών Εργατικών - Μισθοδοσίας για την επιχείρησή σας

Αναλαμβάνουμε πλήρως την μισθοδοσία της επιχείρησης σας χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά προγράμματα με πλήθος δυνατοτήτων. Προσφέρουμε Υπηρεσίες εργατικών – μισθοδοσίας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Μηνιαίος υπολογισμός της μισθοδοσίας σας βάσει όλων των παραμέτρων και των αλλαγών του εργατικού σας δυναμικού.

Διαχείριση κάθε αυξομείωσης του προσωπικού σας( προσλήψεων, αποχωρήσεων, απολύσεων) αλλά και των εκτάκτων αλλαγών σε ωράριο, αποδοχές και σύμβαση εργασίας.

Ανάλυση του κόστους κάθε υπαλλήλου σας ανάλογα με το ωράριο που τον θέλετε στην επιχείρηση σας, την ειδικότητα, την προϋπηρεσία,την υπερεργασία, την υπερωρία, τη σύμβαση και την μορφή απασχόλησης(πλήρης ή μερικής απασχόληση) αξιολογώντας κάθε παράμετρο για να γνωρίζετε από πριν την κάθε σας κίνηση με το προσωπικό σας και το ποσό αυτή θα σας κοστίσει.

Διαρκής ενημέρωση σας για όλες τις αλλαγές στα εργατικά καθώς παρακολουθούμε τα πιο επίκαιρα σεμινάρια πάνω στα νέα ασφαλιστικά νομοσχέδια έτσι ώστε να νιώθετε σίγουροι οτι είστε πάντοτε στο προσκήνιο των νέων δεδομένων σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται καθημερινά.

Ηλεκτρονική υποβολή Α.Π.Δ.

Υπολογισμός και αποστολή των αποδείξεων πληρωμής για κάθε έναν από τους υπαλλήλους της επιχείρησης σας κάθε μήνα.

Σύνταξη και ηλεκτρονική αποστολή ετήσιου πίνακα προσωπικού.

Εκπροσώπηση σας στο Σ.Ε.Π.Ε. και γενικότερα όπου κριθεί απαραίτητο.

Συμμετοχή της επιχείρησης σας σε επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.

Απογραφή Ι.Κ.Α.

Ενημέρωση των βιβλίων σας καταχωρώντας τα έξοδα της μισθοδοσίας που αναλογούν ώστε να έχετε διαρκώς μια πλήρη εικόνα του λογιστικού αποτελέσματος σας.

Ζητήστε Δωρεάν Τηλεφωνική Ενημέρωση

Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο στην Αθήνα απο το 1985. 
Η πορεία του λογιστικού μας γραφείου στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 35 έτη. Μέσα στην πολυετή μας εμπειρία καταφέραμε να παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Με εμάς μεγαλώνετε σαν επιχείρηση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα .

Όλοι οι σύμβουλοι μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων και κατά βάση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας εντρυφήσει σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους πείρα  και τη διαρκής εκπαίδευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική σας επιχειρηματικής ανόδου, επιτυχίας και κατ’επέκταση κερδοφορίας.

Με την πιστοποίηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

oikonomiko-epimelitirio-ellados-apoluta-adikos-o-upologismos-tokon-me-to-mina
Οικονομικo Επιμελητριο Ελλαδας

2019 – 2020

Αφοσιωθείτε στην Δουλειά Οικογένεια Ζωή σας

Και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες λογιστικές διαδικασίες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε Έκπτωση 10% σε όλες της υπηρεσίες μας μόνο για αυτόν τον μήνα!

Μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν με μετρήσιμα αποτελέσματα

Επιχειρήσεις
0
Ιδιώτες
0
Xρόνια εμπειρίας
0
Eξειδικευμένοι σύμβουλοι
0

Αναζητάτε Υπηρεσίες Εργατικών - Μισθοδοσίας για την επιχείρησή σας;